(+34) 934 146 204

Àrees de pràctica

  Restructuracions i Insolvencias

La reestructuració econòmica i financera d’una empresa és el procés que permet prosseguir amb les activitats del negoci dins el marc de seguretat, tan per la mateixa empresa com pels seus creditors, i té com interès general la conservació d’aquells negocis viables que tenen les condicions per superar i adaptar-se als reptes que vénen determinats per un mercat i una economia en constant transformació.

 

Restructuracions i Insolvencias
Restructuracions i Insolvencias

Els canvis en l’entorn vénen motivats pels factors econòmics, socials, tecnològics, polítics, legislatius, etc., i aquests incideixen directament en el sector empresarial. L’actual context econòmic i financer ha provocat que nombroses companyies es trobin en una situació de deteriorament del seu negoci que exigeix una revisió completa després d’un anàlisis financer, estratègic, comercial, fiscal, entre d’altres aspectes, tan a nivell individual com de forma conjunta.

 

Quan l’empresa presenta un rendiment per sota de l’esperat, o ha d’adaptar la seva estructura a un entorn de crisis, la solució passa per una reestructuració operativa per de la companyia o del grup mitjançant una reordenació de les seves necessitats reals, ajustant i adequant la producció i estructura amb la finalitat de reactivar, al màxim, la seva capacitat per seguir essent competitiu. El nostre assessorament s’orienta en la prevenció de situacions de crisis d’empresa, avaluant les oportunitats de negoci, i disseny d’estratègies eficaces per millorar els processos de producció i finançament, per així aconseguir els objectius desitjats.

Per aconseguir la viabilitat de l’empresa de manera planificada, disposem d’un equip multidisciplinari, integrat i en estreta col·laboració amb consultors i experts sectorials, que assegura proporcionar als nostres clients el coneixement especialitzat i integral que necessiten. (lligar-ho amb apartats fiscal i societari)

Contacte

Avinguda Diagonal, 534
08006 Barcelona
(+34) 934 146 204

Segueix-nos a